ایتالیایی را با حمید معصومی نژاد یاد بگیرید؛ «بستنی» به ایتالیایی
رم، معصومی نژاد _ بستنی یکی از دسرهای خوش طعم و خوشمزه است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. بستنی دست ساز ایتالیایی هم مانند بستنی سنتی ایرانی بسیار خوشمزه است.
ایتالیایی ها به بستنی، جِلاتو (GELATO)می گویند و بستنی دست ساز، جِلاتو آرتیجاناله (GELATO ARTIGIANALE) نام دارد.
مردم ایتالیا بر این باورند که تاریخچه بستنی در این کشور به حدود 2 هزار سال پیش و به زمان امپراتوری رم باستان باز می گردد. بستنی در آن زمان فقط به طبقه اشراف و شهروندان مرفه و ثروتمند اختصاص داشت.
مخاطبان و همکاران عزیز، کپی بدون ذکر منبع اخلاقی نیست. استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع مجاز است.
2 thoughts on “ایتالیایی را با حمید معصومی نژاد یاد بگیرید؛ «بستنی» به ایتالیایی”
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
اخبار مرتبط
زبان ایتالیایی با حمید معصومی نژاد؛ «یالّا به ایتالیایی» – قسمت 29
در زبان ایتالیایی برای تشویق و ترغیب کردن فردی به انجام فوری کاری از واژه «دآی» DAI استفاده می کنند.
زبان ایتالیایی با حمید معصومی نژاد؛ « انگور » – قسمت 28
ایتالیایی ها به انگور می گویند « اووا» Uva که با حرف تعریف، لووا l’uva نوشته و تلفظ می شود.
زبان ایتالیایی با حمید معصومی نژاد؛ «دو واژه پرکاربرد ایتالیایی» – قسمت 27
2 حرف ندا برای بیان احساسات در ایتالیا
زبان ایتالیایی با حمید معصومی نژاد؛ «فوتبال ایتالیا» _ قسمت 26
گزارش حمید معصومی نژاد از ورزشگاه رم درباره برخی از واژه های فوتبالی در ایتالیا
زبان ایتالیایی با حمید معصومی نژاد؛ «هندوانه» – قسمت 25
یتالیایی ها به هندوانه «کُکُمِرو» COCOMERO می گویند. البته اهالی شمال ایتالیا برای هندوانه بیشتر از واژه «انگوریا»ANGURIA استفاده می کنند.
یعنی بستنی ایتالیا نمونه نداره . زنده باد جلاتو!
جلاتو آرتیجاناله ایتالیا بی همتاست. 🍦🍦🍦