شیرینی عید پاک ایتالیایی ها
رم، معصومی نژاد _ مسیحیان در اروپا و دیگر کشورهای جهان در ایام عید پاک کیک و شیرینی های سنتی خاص خودشان را مصرف می کنند. در ایتالیا هم معروف ترین و پر طرفدارترین شیرینی ایام عید پاک، کلمبا (کبوتر) نام دارد. این کیک به شکل کبوتر است.
این شیرینی سنتی، به دو صورت تولید می شود. یکی به صورت صنعتی و یکی هم در قنادی ها البته با قیمتی کمی بالاتر ولی با کیفیتی بهتر. گفته می شود در اوایل قرن بیستم، یک شرکت معروف تولید کننده شیرینی در میلان ایتالیا برای این که کیک عید پاک با کیک کریسمس و سال نو میلادی متفاوت باشد، کیک کلمبا را تولید کرد.
پانتونه و پاندورو، دو کیک و شیرینی سنتی ایتالیایی هستند که در ایام جشن های کریسمس و سال نو میلادی مصرف می شوند.
اخبار مرتبط
ایتالیا؛ نگاهی به تاریخچه دستگاه اسپرسو
«آنجلو موریوندو»، 139 سال پیش نخستین دستگاه اسپرسوساز قهوه را در ایتالیا ثبت کرد.
حمید معصومی نژاد؛ طرز تهیه «تیرامیسو» اصل ایتالیایی + فیلم
تیرامیسو، یکی از دسرهای معروف و خوشمزه ایتالیایی است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد.
ایتالیایی ها خطاب به گردشگران خارجی: لطفا فقط صبح ها «کاپوچینو» میل کنید
کاپوچینو یکی از محبوب ترین نوشیدنی های گرم برای صبحانه ایتالیایی ها است.
پاستا، غذای محبوب ایتالیایی ها + فیلم
در ایتالیا بیش از دویست نوع پاستا وجود دارد که در هر استان با سسهای متنوع محلی تهیه میشود.
علاقه ایتالیایی ها به نمک آبی کریستالی ایران
نمک آبی کریستالی ایران، طرفداران زیادی در ایتالیا دارد.
عادت غذایی خوب ایتالیایی ها به خوردن ماهی
ماهی ودیگر خوراکی های دریایی در سبد غذایی خانواده های ایتالیایی از جایگاه مهمی برخوردار است.