ببینید؛ طرز تهیه پاستا فلفل دلمه ای با گوجه فرنگی در ایتالیا

رم، معصومی نژاد – پاستا، محبوب ترین غذا برای ایتالیایی ها محسوب می شود. در ایتالیا بیش از یکصد نوع پاستا وجود دارد. این غذا در هر استان با سس های متنوع محلی تهیه می شود. پاستا فلفل دلمه ای با گوجه فرنگی یکی از انواع متنوع پاستا ها است.

پاستا فلفل دلمه ای با گوجه فرنگی

پاستا برای ایتالیایی ها مانند برنج برای ایرانی هاست و همانطوریکه برنج با خورش های مختلف سرو می شود پاستا هم با سس های مختلف همراهی می شود. ایتالیا بزرگتری تولید کننده و مصرف کننده این ماده غذایی در جهان محسوب می شود.

در ایتالیا به ندرت می توانید خانواده ای را پیدا کنید که در عرض شبانه روز چه در منزل یا رستوران حد اقل یک وعده پاستا صرف نکند.