خطرناک ترین پنیر جهان در ایتالیا
رم، معصومی نژاد – اهالی جزیره ساردنیا ایتالیا علاقه زیادی به خوردن نوعی پنیر با کرم های زنده دارند. این پنیر «کازو مارتزو» نام دارد و از شیر گوسفند تهیه می شود. این پنیر آلوده به کرم که در سال 2009 میلادی، رکورد جهانی گینس را به عنوان خطرناک ترین پنیر جهان به خود اختصاص داد، به روش خاصی تهیه می شود.
کرم های این پنیر در واقع لاروهای یک نوع مگس هستند که در این ماده لبنی تخم گذاری می کند. این لاروها قادرند پروتئینهای موجود در پنیر را هضم کنند و محصول را به یک پنیر بسیار نرم تبدیل کنند.
مقامات بهداشتی ایتالیا مصرف این پنیر را به علت رعایت نشدن اصول بهداشتی، ممنوع اعلام کرده اند. این در حالی است که مردم محلی همچنان این پنیر را تولید کرده و مصرف می کنند.
اخبار مرتبط
ایتالیا؛ نگاهی به تاریخچه دستگاه اسپرسو
«آنجلو موریوندو»، 139 سال پیش نخستین دستگاه اسپرسوساز قهوه را در ایتالیا ثبت کرد.
حمید معصومی نژاد؛ طرز تهیه «تیرامیسو» اصل ایتالیایی + فیلم
تیرامیسو، یکی از دسرهای معروف و خوشمزه ایتالیایی است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد.
ایتالیایی ها خطاب به گردشگران خارجی: لطفا فقط صبح ها «کاپوچینو» میل کنید
کاپوچینو یکی از محبوب ترین نوشیدنی های گرم برای صبحانه ایتالیایی ها است.
پاستا، غذای محبوب ایتالیایی ها + فیلم
در ایتالیا بیش از دویست نوع پاستا وجود دارد که در هر استان با سسهای متنوع محلی تهیه میشود.
علاقه ایتالیایی ها به نمک آبی کریستالی ایران
نمک آبی کریستالی ایران، طرفداران زیادی در ایتالیا دارد.
شیرینی عید پاک ایتالیایی ها
کیک کلمبا، معروفت ترین شیرینی عید پاک ایتالیایی ها است.