خطرناک ترین پنیر جهان در ایتالیا

«کازو مارتزو» ، پنیر ایتالیایی با کرم زنده

رم، معصومی نژاد – اهالی جزیره ساردنیا ایتالیا علاقه زیادی به خوردن نوعی پنیر با کرم های زنده دارند. این پنیر «کازو مارتزو» نام دارد و از شیر گوسفند تهیه می شود. این پنیر آلوده به کرم که در سال 2009 میلادی، رکورد جهانی گینس  را به عنوان خطرناک ‌ترین پنیر جهان به خود اختصاص داد، به روش خاصی تهیه می شود.

کرم های این پنیر در واقع لاروهای یک نوع مگس هستند که در این ماده لبنی تخم گذاری می کند. این لاروها قادرند پروتئین‌های موجود در پنیر را هضم ‌کنند و محصول را به یک پنیر بسیار نرم تبدیل ‌کنند.

مقامات بهداشتی ایتالیا مصرف این پنیر را به علت رعایت نشدن اصول بهداشتی، ممنوع اعلام کرده اند. این در حالی است که مردم محلی همچنان این پنیر را تولید کرده و مصرف می کنند.