پاستا، غذای محبوب ایتالیایی ها + فیلم
![](https://media.italy-iran.ir/italy-iran.ir/2023/04/FOTOO-2023-Pasta-X-11-jj.jpg)
رم، معصومی نژاد _ در ایتالیا بیش از دویست نوع پاستا وجود دارد که در هر استان با سسهای متنوع محلی تهیه میشود. مردم استان کالابریا در جنوب ایتالیا از جمله افرادی هستند که پاستا را هر روز با سسهای مختلف به ویژه سسهای بسیار تند تهیه میکنند. پاستا برای ایتالیاییها مانند برنج برای ایرانی ها است.همانطوریکه برنج با خورشت های مختلف سرو میشود پاستا هم با سسهای مختلف همراهی میشود.
ایتالیا بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده پاستا در جهان محسوب میشود. در این کشور سالانه سه میلیون و سیصد تن انواع پاستا تولید می شود.
اخبار مرتبط
ایتالیا؛ نگاهی به تاریخچه دستگاه اسپرسو
«آنجلو موریوندو»، 139 سال پیش نخستین دستگاه اسپرسوساز قهوه را در ایتالیا ثبت کرد.
حمید معصومی نژاد؛ طرز تهیه «تیرامیسو» اصل ایتالیایی + فیلم
تیرامیسو، یکی از دسرهای معروف و خوشمزه ایتالیایی است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد.
ایتالیایی ها خطاب به گردشگران خارجی: لطفا فقط صبح ها «کاپوچینو» میل کنید
کاپوچینو یکی از محبوب ترین نوشیدنی های گرم برای صبحانه ایتالیایی ها است.
علاقه ایتالیایی ها به نمک آبی کریستالی ایران
نمک آبی کریستالی ایران، طرفداران زیادی در ایتالیا دارد.
شیرینی عید پاک ایتالیایی ها
کیک کلمبا، معروفت ترین شیرینی عید پاک ایتالیایی ها است.
عادت غذایی خوب ایتالیایی ها به خوردن ماهی
ماهی ودیگر خوراکی های دریایی در سبد غذایی خانواده های ایتالیایی از جایگاه مهمی برخوردار است.