پاستا، غذای محبوب ایتالیایی ها + فیلم

پاستا در ایتالیا

رم، معصومی نژاد _ در ایتالیا بیش از دویست نوع پاستا وجود دارد که در هر استان با سس‌های متنوع محلی تهیه می‌شود. مردم استان کالابریا در جنوب ایتالیا از جمله افرادی هستند که پاستا را هر روز با سس‌های مختلف به ویژه سس‌های بسیار تند تهیه می‌کنند. پاستا برای ایتالیایی‌ها مانند برنج برای ایرانی ها است.همانطوریکه برنج با خورشت های مختلف سرو می‌شود پاستا هم با سس‌های مختلف همراهی می‌شود.

ایتالیا بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده پاستا در جهان محسوب می‌شود. در این کشور سالانه سه میلیون و سیصد تن انواع پاستا تولید می شود.