شیرینی عید پاک ایتالیایی ها

کیک عید پاک ایتالیایی ها (کلمبا)

رم، معصومی نژاد _ مسیحیان در اروپا و دیگر کشورهای جهان در ایام عید پاک کیک و شیرینی های سنتی خاص خودشان را مصرف می کنند. در ایتالیا هم معروف ترین و پر طرفدارترین شیرینی ایام عید پاک، کلمبا (کبوتر) نام دارد. این کیک به شکل کبوتر است.

این شیرینی سنتی، به دو صورت تولید می شود. یکی به صورت صنعتی و یکی هم در قنادی ها البته با قیمتی کمی بالاتر ولی با کیفیتی بهتر. گفته می شود در اوایل قرن بیستم، یک شرکت معروف تولید کننده شیرینی در میلان ایتالیا برای این که کیک عید پاک با کیک کریسمس و سال نو میلادی متفاوت باشد، کیک کلمبا را تولید کرد.

پانتونه و پاندورو، دو کیک و شیرینی سنتی ایتالیایی هستند که در ایام جشن های کریسمس و سال نو میلادی مصرف می شوند.