رمز و راز خوشمزگی غذاهای ایتالیایی
رم، معصومی نژاد _ غذاهای ایتالیایی مانند غذاهای ایرانی مطبوع و خوشمزه هستند.آشپزی ایتالیایی محبوبیت فراوانی در جهان دارد. عوامل اصلی که موجب محبوبیت غذای ایتالیایی شده، کیفیت، سادگی، ارزش غذایی، مقرون به صرفه بودن، تنوع و طعم آن است.
شاید برای شما هم این اتفاق افتاده باشد که غذایی را با نام غذای ایتالیایی در منزل و یا رستوران صرف کرده و از خود پرسیده باشید که آیا واقعا من یک غذای ایتالیایی خوردم و یا مثلا نام دقیق آن به ایتالیایی چیست.
به همین دلیل برای هموطنان ایرانی که علاقمند به یاد گیری تهیه غذاهای ایتالیایی هستند، در سایتم https://italy-iran.ir گزینه ای را با نام «فرهنگ غذایی ایتالیایی ها» قرار دادم تا به صورت ویدئویی و با کمک سرآشپزهای معروف ایتالیایی، شما را با فوت و فن های آشپزی مردم خون گرم این کشور آشنا کنم. البته تهیه کیک و شیرینی های ایتالیایی هم شامل این بخش خواهد شد.
اخبار مرتبط
ایتالیا؛ نگاهی به تاریخچه دستگاه اسپرسو
«آنجلو موریوندو»، 139 سال پیش نخستین دستگاه اسپرسوساز قهوه را در ایتالیا ثبت کرد.
حمید معصومی نژاد؛ طرز تهیه «تیرامیسو» اصل ایتالیایی + فیلم
تیرامیسو، یکی از دسرهای معروف و خوشمزه ایتالیایی است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد.
ایتالیایی ها خطاب به گردشگران خارجی: لطفا فقط صبح ها «کاپوچینو» میل کنید
کاپوچینو یکی از محبوب ترین نوشیدنی های گرم برای صبحانه ایتالیایی ها است.
پاستا، غذای محبوب ایتالیایی ها + فیلم
در ایتالیا بیش از دویست نوع پاستا وجود دارد که در هر استان با سسهای متنوع محلی تهیه میشود.
علاقه ایتالیایی ها به نمک آبی کریستالی ایران
نمک آبی کریستالی ایران، طرفداران زیادی در ایتالیا دارد.
شیرینی عید پاک ایتالیایی ها
کیک کلمبا، معروفت ترین شیرینی عید پاک ایتالیایی ها است.