خوردن اسپاگتی به سبک ایتالیایی ها
رم، معصومی نژاد – ایتالیاییها علاقه ویژه ای به خوردن اسپاگتی با سس گوجه فرنگی دارند. در ایتالیا، رشتههای اسپاگتی را درسته و بدون شکستن داخل آب جوش می ریزند و پیش از این که خیلی نرم شود آن را در آبکش میریزند. در ایتالیا به این سبک پختن پاستا «آل دنته»، گفته میشود یعنی به اصطلاح، رشتههای اسپاگتی بین دندانها باید کمی سفت احساس شود، به عبارت دیگه در ایتالیا دم کردن اسپاگتی وجود ندارد. در این کشور بیش از دویست نوع پاستا وجود دارد که اسپاگتی یکی از آنهاست.
جالب است که بدانید که ایتالیاییها فقط برای سوپ و آش از قاشق استفاده میکنند و برای خوردن تمام غذاهای دیگر حتی برنج، از چنگال استفاده میکنند.
اخبار مرتبط
ایتالیا؛ نگاهی به تاریخچه دستگاه اسپرسو
«آنجلو موریوندو»، 139 سال پیش نخستین دستگاه اسپرسوساز قهوه را در ایتالیا ثبت کرد.
حمید معصومی نژاد؛ طرز تهیه «تیرامیسو» اصل ایتالیایی + فیلم
تیرامیسو، یکی از دسرهای معروف و خوشمزه ایتالیایی است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد.
ایتالیایی ها خطاب به گردشگران خارجی: لطفا فقط صبح ها «کاپوچینو» میل کنید
کاپوچینو یکی از محبوب ترین نوشیدنی های گرم برای صبحانه ایتالیایی ها است.
پاستا، غذای محبوب ایتالیایی ها + فیلم
در ایتالیا بیش از دویست نوع پاستا وجود دارد که در هر استان با سسهای متنوع محلی تهیه میشود.
علاقه ایتالیایی ها به نمک آبی کریستالی ایران
نمک آبی کریستالی ایران، طرفداران زیادی در ایتالیا دارد.
شیرینی عید پاک ایتالیایی ها
کیک کلمبا، معروفت ترین شیرینی عید پاک ایتالیایی ها است.