خوردن اسپاگتی به سبک ایتالیایی ها

رم، معصومی نژاد – ایتالیایی‌ها علاقه ویژه ای به خوردن اسپاگتی با سس گوجه فرنگی دارند. در ایتالیا، رشته‌های اسپاگتی را درسته و بدون شکستن داخل آب جوش می ریزند و پیش از این که خیلی نرم شود آن‌ را در آبکش می‌ریزند. در ایتالیا به این سبک پختن پاستا «آل دنته»، گفته می‌شود یعنی به اصطلاح، رشته‌های اسپاگتی بین دندان‌ها باید کمی سفت احساس شود، به عبارت دیگه در ایتالیا دم کردن اسپاگتی وجود ندارد. در این کشور بیش از دویست نوع پاستا وجود دارد که اسپاگتی یکی از آنهاست.

جالب است که بدانید که ایتالیایی‌ها فقط برای سوپ و آش از قاشق استفاده می‌کنند و برای خوردن تمام غذا‌های دیگر حتی برنج، از چنگال استفاده می‌کنند.