بینید ؛ طرز تهیه تالیاتله اصل ایتالیایی با راگو
امروز شما را با دستور تهیه و نام و تلفظ صحیح یکی دیگر از غذاهای ایتالیایی آشنا می کنم. «تالیاتله با راگو»، یکی از غذاهای کلاسیک و محبوب ایتالیایی ها است که بیشتر در روزهای تعطیل می خورند.
درحالی که پخت پاستای تالیاتله در آب جوش در عرض چند دقیقه به پایان می رسد، اما تهیه خوراک راگو باید به آرامی پخته شودو به اصطلاح خودمان، جا بیافتد. برای تهیه راگو، پیاز و سیر خورد شده با کرفس، جعفری و هویج ریز شده تفت داده می شود. سپس به آن گوشت گاو چرخ کرده اضافه می شود. در پایان به آن پوره گوجه فرنگی تازه یا کنسرو آن همراه با نمک و فلفل افزوده می شود. راگو، ریشه فرانسوی دارد و به معنای احیای مزه است.
در این ویدئو، برونو باربیئری، یکی از سرآشپزهای معروف ایتالیایی روش تهیه تالیاتله با سس راگو را توضیح می دهد.
اخبار مرتبط
ایتالیا؛ نگاهی به تاریخچه دستگاه اسپرسو
«آنجلو موریوندو»، 139 سال پیش نخستین دستگاه اسپرسوساز قهوه را در ایتالیا ثبت کرد.
حمید معصومی نژاد؛ طرز تهیه «تیرامیسو» اصل ایتالیایی + فیلم
تیرامیسو، یکی از دسرهای معروف و خوشمزه ایتالیایی است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد.
ایتالیایی ها خطاب به گردشگران خارجی: لطفا فقط صبح ها «کاپوچینو» میل کنید
کاپوچینو یکی از محبوب ترین نوشیدنی های گرم برای صبحانه ایتالیایی ها است.
پاستا، غذای محبوب ایتالیایی ها + فیلم
در ایتالیا بیش از دویست نوع پاستا وجود دارد که در هر استان با سسهای متنوع محلی تهیه میشود.
علاقه ایتالیایی ها به نمک آبی کریستالی ایران
نمک آبی کریستالی ایران، طرفداران زیادی در ایتالیا دارد.
شیرینی عید پاک ایتالیایی ها
کیک کلمبا، معروفت ترین شیرینی عید پاک ایتالیایی ها است.