بینید ؛ طرز تهیه تالیاتله اصل ایتالیایی با راگو

امروز شما را با دستور تهیه و نام و تلفظ صحیح یکی دیگر از غذاهای ایتالیایی آشنا می کنم. «تالیاتله با راگو»، یکی از غذاهای کلاسیک و محبوب ایتالیایی ها است که بیشتر در روزهای تعطیل می خورند.

درحالی که پخت پاستای تالیاتله در آب جوش در عرض چند دقیقه به پایان می رسد، اما تهیه خوراک راگو باید به آرامی پخته شودو به اصطلاح خودمان، جا بیافتد. برای تهیه راگو، پیاز و سیر خورد شده با کرفس، جعفری و هویج ریز شده تفت داده می شود. سپس به آن گوشت گاو چرخ کرده اضافه می شود. در پایان به آن پوره گوجه فرنگی تازه یا کنسرو آن همراه با نمک و فلفل افزوده می شود. راگو، ریشه فرانسوی دارد و به معنای احیای مزه است.

در این ویدئو، برونو باربیئری، یکی از سرآشپزهای معروف ایتالیایی روش تهیه تالیاتله با سس راگو را توضیح می دهد.