بستنی ایتالیایی در جایگاه نخست اروپا
رم، معصومی نژاد _ ایتالیا با تولید 595 میلیون لیتر بستنی در تابستان گذشته، نخستین تولید کننده این محصول در اتحادیه اروپا است.
آلمان، فرانسه، اسپانیا و لهستان بعد از ایتالیا به ترتیب از دیگر تولید کنندگان بزرگ بستنی در اروپا محسوب می شوند.
داده های آماری منتشر شده همچنین نشان می دهد که ایتالیا در اروپا با مصرف سرانه 6 کیلوگرم در سال در مصرف بستنی پیشتاز است. در ایتالیا بیش از 36 هزار بستنی فروشی وجود دارد.
ایتالیا سرزمین غذاها و دسرهای خوشمزه است. این کشور مهد بستنی و رستوران های بی نظیر، جشنواره های غذا و دسر است. ایتالیایی ها قابلیت خاصی در تهیه و کشف غذا ها و طعم های جدید دارند و این مسئله هر سال گردشگران خارجی زیادی را برای چشیدن مزه های تازه به این کشور جذب می کند. بستنی ایتالیایی
اخبار مرتبط
ایتالیا؛ نگاهی به تاریخچه دستگاه اسپرسو
«آنجلو موریوندو»، 139 سال پیش نخستین دستگاه اسپرسوساز قهوه را در ایتالیا ثبت کرد.
حمید معصومی نژاد؛ طرز تهیه «تیرامیسو» اصل ایتالیایی + فیلم
تیرامیسو، یکی از دسرهای معروف و خوشمزه ایتالیایی است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد.
ایتالیایی ها خطاب به گردشگران خارجی: لطفا فقط صبح ها «کاپوچینو» میل کنید
کاپوچینو یکی از محبوب ترین نوشیدنی های گرم برای صبحانه ایتالیایی ها است.
پاستا، غذای محبوب ایتالیایی ها + فیلم
در ایتالیا بیش از دویست نوع پاستا وجود دارد که در هر استان با سسهای متنوع محلی تهیه میشود.
علاقه ایتالیایی ها به نمک آبی کریستالی ایران
نمک آبی کریستالی ایران، طرفداران زیادی در ایتالیا دارد.
شیرینی عید پاک ایتالیایی ها
کیک کلمبا، معروفت ترین شیرینی عید پاک ایتالیایی ها است.