ایده های جالب ایتالیایی ها برای تزئین بستنی
بستنی یکی از دسرهای خوش طعم و خوشمزه است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. بستنی دست ساز ایتالیایی که در دنیا پرآوازه است وقتی به زیبایی تزئین می شود، بیشتر اشتها آور می شود.
تاریخچه بستنی در ایتالیا به حدود 2 هزار سال پیش و به زمان امپراتوری رم باستان باز می گردد. در آن زمان طبقه اشراف و شهروندان مرفه و ثروتمند به دنبال راهی بودند تا کمی از گرمای تابستان کم کنند و خود را خنک کنند!
به همین دلیل در طول زمستان برف و یخ از کوهها جمع آوری میشد و آنقدر فشرده می گردید تا به صورت مکعبهای یخی و متراکمی در بیاید. در طول تابستان این یخها را با انواع میوهها و مواد دیگر، طعم دار میکردند و به این ترتیب صنعت بستنی در دنیای باستان متولد شد! البته در آن زمان به دلیل فرآیند سخت و مشکل تهیه بستنی، این دسر مختص طبقه اشراف و ثروتمندان جامعه بود.
ایتالیایی ها به بستنی، جلاتو (GELATO)می گویند و بستنی دست ساز، جلاتو آرتیجاناله (GELATO ARTIGIANALE) نام دارد.
در این ویدئو تزئین بستنی را با میوه های مختلف و شکلات می بینید.
اخبار مرتبط
ایتالیا؛ نگاهی به تاریخچه دستگاه اسپرسو
«آنجلو موریوندو»، 139 سال پیش نخستین دستگاه اسپرسوساز قهوه را در ایتالیا ثبت کرد.
حمید معصومی نژاد؛ طرز تهیه «تیرامیسو» اصل ایتالیایی + فیلم
تیرامیسو، یکی از دسرهای معروف و خوشمزه ایتالیایی است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد.
ایتالیایی ها خطاب به گردشگران خارجی: لطفا فقط صبح ها «کاپوچینو» میل کنید
کاپوچینو یکی از محبوب ترین نوشیدنی های گرم برای صبحانه ایتالیایی ها است.
پاستا، غذای محبوب ایتالیایی ها + فیلم
در ایتالیا بیش از دویست نوع پاستا وجود دارد که در هر استان با سسهای متنوع محلی تهیه میشود.
علاقه ایتالیایی ها به نمک آبی کریستالی ایران
نمک آبی کریستالی ایران، طرفداران زیادی در ایتالیا دارد.
شیرینی عید پاک ایتالیایی ها
کیک کلمبا، معروفت ترین شیرینی عید پاک ایتالیایی ها است.